Rakennekerrokset ja asfalttipohjatyöt modernilla kalustolla Etelä- ja Länsi-Suomessa

Ota yhteyttä
Tiehöyläyskuvake

Tiehöyläpalvelu Jari Alhontausta Oy tekee rakennekerrokset ja asfalttipohjatyöt pitkää työkokemusta ja rautaista ammattitaitoa käyttäen Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. Tarjoamme laadukkaita palvelujamme yksityisille ja yrityksille sekä kaupungeille ja julkisen sektorin toimijoille.

 

Tällä sivulla voit tutustua moderniin ja kattavaan kalustoomme. Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme tai kalustostamme, ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Kalustoomme kuuluvia koneita

6 kpl 3D-tiehöyliä (kaikissa tiehöylissä on takymetrivarustus ja
neljässä tiehöylässä on GPS-varustus)

  • 4 kpl n. 20 t.

  • 1 kpl n. 10 t.

  • 1 kpl n. 2 t.

1 kpl 3D-puskukone n.18 t (takymetri- ja GPS-varustus)

2 kpl 3D-murskeenlevityslaatikoita (takymetri- ja GPS-varustus)

4 kpl 3D-maapohjajyriä:

  • 1 kpl n. 17 t (GPS-varustus)

  • 3 kpl n. 12 t (kahdessa GPS-varustus).

1 kpl kaksivalssijyrä n. 2 t

3 kpl pyöräkuormaajia:

  • 1 kpl n. 22 t

  • 2 kpl n. 2 t.

3 kpl traktoreita (eri varusteilla)

kaivinkone 2 t.

Jos sinulla on kysyttävää käyttämästämme kalustosta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää yksittäisistä koneista ja niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Yhteystietoihin

Tiehöyläpalvelu Jari Alhontausta Oy tekee rakennekerrokset ja asfalttipohjatyöt perusteellisesti alusta loppuun asti. Palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

Kuvagalleria esittelee uusinta teknologiaa hyödyntävää kalustoamme

Katso kuvia modernista ja kattavasta kalustostamme. Toimintavarmaa ja nykyaikaista kalustoamme käyttäen pystymme työskentelemään sujuvasti ympäri vuoden. Meiltä löydät tiehöylät, puskukoneet, jyrät, murskeen levityslaatikot ja muut maanrakennuksen ammattilaiskaluston.

 

Koulutetut työntekijämme käyttävät aina kohteeseen parhaiten sopivaa kalustoa ja oikeaoppisia työmenetelmiä. Referenssimme kertovat laajasta osaamisestamme.